Grafisch Lyceum Open Dag

B_IMG_4630

Zaterdag 30 januari ’16 was ik met mijn vader naar de open dag van het GLR gegaan. Ik moest van school uit al naar een open dag en omdat ik graag naar het GLR wilde was de keuze niet moeilijk gemaakt waar ik heen wilde om een open dag te bezoeken. Wel ben ik door deze open dag van keuze veranderd…Voor dat we naar de open dag reden dacht ik nog, mijn keuze gaat echt niet veranderen. Ik ga gewoon AV-Productie doen. Toch is die keuze veranderd, en ik zal jullie vertellen waarom :).

Voor de gene die het niet weten, bij de opleiding AV-Productie leer je in het eerste jaar fotografie en filmen, op een gegeven moment maak je een keuze uit één van die twee een leer je daar verder voor. Ik dacht dat is echt wat bij mij past! Ik kan namelijk niet kiezen tussen die twee, nog steeds niet haha. Dus wij gingen overal kijken wat met AV-Productie te maken had. Tot we bij de voorlichting kwamen en die man daar ook zei dat we beter even een kijkje konden nemen bij audiovisueel vormgeven, omdat dat toch veel op elkaar zou lijken.

B_IMG_4626

Dus dat deden wij, en dat was maar goed ook. Want ik ben er achter gekomen dat dat is wat ik echt wel. Ik heb daar een praatje gemaakt met twee leerlingen van die opleiding, en zei vertelde mij wat het inhield en wat het verschil was met AV-Productie. Wat blijkt? Bij AC-Productie doe je iets uit een opdracht. Bijvoorbeeld het filmen, er wordt jou verteld wat je moet filmen en hoe je het moet filmen. Terwijl je bij AV-Vormgeven je alles zelf mag bedenken en maken en dus ook zelf mag weten hoe je het uiteindelijk gaat filmen!

B_20160130_150016

Bij AV-Vormgeven kan je bijvoorbeeld een opdracht krijgen zoals een reclamen maken. Je mag dan zelf bedenken wat voor reclame je maakt en hoe je het over gaat brengen. Je werkt het samen met je groepje uit.

En dat is wat ik leuk vind! Dingen verzinnen en dan uitwerken.

Dit was eigenlijk effe een mini update over mijn toekomst 😉2destip-960x960


Q:Moet jij nog een opleiding kiezen, zoja voor welke ga jij?

Advertenties

Auteur: ByNiekA

15 Jarig meisje die het super leuk vind om te bloggen.

13 gedachten over “Grafisch Lyceum Open Dag”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s