Valentijnsdag ♥

B_DSCF1005.jpgHii, hoe was jullie Valentijnsdag? Helaas, voor mij geen Valentijn maar ondanks dat heb ik wel een super leuke dag gehad! Of naja, eigenlijk een leuk weekend. Zaterdag op zondag bleef ik bij mijn beste vriendin slapen, gingen we winkelen, hadden we de grootste lol en gaven we elkaar een Valentijns cadeautje.

Sorry, de foto’s zijn niet de allermooiste foto’s die ik heb gemaakt in mijn leven. Maar het was al donker en de flits werkte niet echt mee.

Snapchat-6915786643529033923.jpg

Op zaterdag gingen wij winkelen, en dat begon al goed. Niet dus… haha. We wilde met de bus naar Rotterdam gaan, dus wij via de app checken hoe laat de bus zou gaan en welke bus halte we moesten nemen. Bleek dus dat we uit eindelijk bij de verkeerde bushalte stonden, en te laat waren om nog naar de goede te gaan. Dus wij naar die andere lopen en daar op de bus wachten. Tot we daar aankwamen en besefte dat die waarschijnlijk ook niet de goede was. Uiteindelijk heeft mijn vader ons gebracht….

Toen, na het winkelen, moesten we wél terug met de bus. En dit was ook niet vlekken loos gegaan. We waren gelukkig op tijd bij de bus, alleen wij wisten niet precies waar die uitkwam. Of nou ja eigenlijk wisten we niet waar die straat was. Dus wij stapte een halte eerder uit waardoor we nog 10 minuten naar huis moesten lopen. Bleek dat de volgende halte dus 5 minuten had gescheeld omdat die 4 straten van haar huis vandaan lag… Ja topografie en bussen zijn niet onze sterkste kanten.

B_DSCF1004\B_DSCF1009

B_DSCF1007

Dit heb ik van haar gehad, super lief! (Behalve de sleutel hanger op de eerste foto) Ze had een tissue box gemaakt, met daarop allemaal leuke foto’s en herinneringen van ons twee.Bedankt 🙂

B_DSCF1011

En dit was mijn cadeau voor haar, ook had ik haar nog twee telefoon hoesjes gegeven voor haar telefoon.

Het was weer een geslaagde Valentijns dag hoor! 2destip-960x960


Q: Hoe was jou Valentijnsdag?

Advertenties

Auteur: ByNiekA

15 Jarig meisje die het super leuk vind om te bloggen.

8 gedachten over “Valentijnsdag ♥”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s