ByKletsen #1

B_DSCF3507.jpgWow, mijn laatste artikel was bijna een maand geleden. Je kan dus zeggen dat ik de afgelopen maand mijn blog een beetje verwaarloosd hebt. Omdat ik vandaag toch iets wilde uploaden ga ik gewoon even gezellig met jullie kletsen. Benieuwd wat ik de afgelopen maand allemaal heb uitgevreten?Allereerst de reden waarom ik zo lang niks heb gepubliceerd. Dit is kort gezegd gewoon omdat ik te lui was om een artikel te plaatsen. Ja inderdaad… je leest ’t goed, ik was te lui. In een artikel zit best veel tijd, de foto’s die mooi moeten zijn en de inhoud van het artikel zelf. Dat niet alleen je moet ook een idee hebben. Ja.. hier was ik dus de afgelopen maand erg lui voor.

Niet alleen was ik lui om een artikel te schrijven, ik was ook erg lui om maar ook iets van mijn energie in school te steken. En de afgelopen maand ging dan ook vaak zo op school.

‘Hey Daniek, heb jij maatschappij af?’  Kijkt verward om zich heen. ‘Hadden we huiswerk dan?’

Ik denk dat dat wel genoeg zegt? Mijn motivatie voor school is gewoon weg en dat was dan ook goed te zien in bepaalde cijfers. Ik sta nog steeds wel op overgaan, maar moet wel uitkijken met Engels en Duits. Aankomende woensdag heb ik een toetsweek die tot dinsdag duurt. Dan nog 3 dagen activiteiten en dan al een soort vakantie waarop ik alleen op vrijdag mijn rapport moet halen. Tot die tijd moet ik nog even motivatie zoeken om mijn laatste toetsen goed te gaan maken.

B_DSCF3392

Als het toetsweek is betekent dat voor veel mensen ‘leren’. Voor mij betekent dat ‘veel vrije tijd’. Ik hoop dat ik dan ook een aantal artikels deze komende week online kan gooien. Ik heb ook al een leuk idee voor in de zomervakantie als dat gaat lukken maar ja met mij weet je het nooit.

Trouwens, afgelopen week vond ik in de bieb het boek van Zoella; Girl online. Zonder te twijfelen nam ik het mee en ik moet toegeven dat ik nu wel snap wat iedereen zo leuk vind aan het boek. Het is gewoon een pakkend verhaal en super leuk geschreven, ook herken ik mezelf er heel erg in. Meer ga ik er niet over zeggen wat ik ben van plan om een soort mening artikel er over te maken.

Voor dat dit artikel weer veels te lang gaat worden ga ik het bij deze maar even afsluiten. Want anders zit ik hier morgen nog te typen en ik denk niet dat jullie op een erg lang verhaal zitten te wachten over mijn saaie leven.

Volg mij vooral even op insta, want daar ben ik zeer actief op, en dan hoop ik dat ik snel weer een artikel voor jullie heb. En laat zeker even jou insta achter in de comments, dan volg ik je natuurlijk met alle liefde. ♥

Wat heb jij deze afgelopen maand allemaal gedaan?

BPSchermafbeelding-2014-01-09-om-14.53

Advertenties

Auteur: ByNiekA

15 Jarig meisje die het super leuk vind om te bloggen.

2 gedachten over “ByKletsen #1”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s